Besked i regeringsfrågan

Blogg

Liberalerna kommer aldrig att samarbeta med SD!

Fyra socialdemokratiska riksdagsledamöter kräver i dagens BT ”borgerligt besked i regeringsfrågan”. Skribenterna (Andersson, Löberg, Ahlberg och Willner) konstaterar att ”verkligheten efter valet kan bli en där ingen av blocken får majoritet…” Det är helt riktigt och tyvärr till och med troligt. S-ledamöterna fortsätter ”Då står SD och väntar i farstun, redo att fälla den regering som inte går med på deras migrationspolitik.”

Detsamma gäller det rödgröna blocket. Varför ger ni inga svar själva? Tänker sossarna fortsätta regera med MP? Tänker ni fortsätta att driva migrationspolitiken åt SD-hållet, genom valbudskap som hyllar gränskontroller, beslut som gör att barn inte kan återförenas med sina familjer?

Liberalerna ger ett tydligt besked. Vi kommer att jobba dag och natt för en Alliansregering. Liberaler kommer aldrig att samarbeta med SD.

Vad ger socialdemokraterna för besked?