Vilka frågor är viktiga för dig? Jag vill vara din röst!

Blogg

Har du bestämt dig för vilket parti du ska rösta på? För du ska väl rösta? Hela vår representativa demokrati bygger på att alla medborgare väljer de personer de vill ska företräda dem. Jag vill vara din röst i politiken! Därför vill jag veta vad du tycker är viktigt. Tyvärr finns ingen kommentarsfunktion här på BT-bloggen, men jag har startat en Facebooksida där jag berättar vad jag tycker om olika saker, varför jag är liberal, hur jag vill göra för att skolan ska bli bättre, vad jag tycker om miljonrullningen kring Sobackenprojektet – och en hel del annat. Du hittar den om du söker Anna Svalander Liberal på Facebook. Gå gärna in, titta och lyssna, men framförallt – ställ en fråga eller berätta vad du tycker är viktigt! Vi ses där!
Kolla också in www.annasvalander.se om du vill veta mer om vad jag står för.